APK voor Hoorn en omstreken: Carteam Klimmert

Zoekt u een garage voor de APK keuring van uw auto in de regio Hoorn? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met een schat aan kennis en ervaring zijn wij het adres voor een goede en snelle APK keuring in Hoorn. Natuurlijk houden wij u mobiel bij onderhoud en/of reparatie.

APK tegen een scherp tarief in Hoorn

Bij Carteam Klimmert, de APK-garage voor Hoorn, staat een gedreven en ervaren team autotechnici voor u klaar om uw auto goed en tegen een scherp tarief voor de APK te keuren. Met jarenlange ervaring met alle merken en modellen én vele zeer tevreden klanten is autobedrijf Carteam Klimmert daarmee dé garage voor de APK keuring in Hoorn en omstreken.

In de werkplaats is de knowhow aanwezig voor een juiste APK keuring van alle gangbare merken en modellen. Ook beschikken we over het juiste gereedschap en diagnose-apparatuur, voor het geval wij (elektronische) storingen van uw auto op moeten lossen.

Daarom voor de APK naar Autobedrijf Carteam Klimmert in Hoorn

  • Betaalbare tarieven

  • Jarenlange ervaring

  • Vervangend vervoer

  • Persoonlijke service en aandacht

  • Alle merken en modellen

  • Goed opgeleide technici

Bel voor een afspraak voor de APK:

0229-211496

Maak afspraak online

Meer over de APK van uw auto? Bel 0229-211496.

Stel vraag

Betaalbare tarieven

Bij garage Autobedrijf Carteam Klimmert in Hoorn betaalt u alleen wat u nodig heeft: goed en betaalbaar onderhoud.

Haal- en brengservice

Garage Autobedrijf Carteam Klimmert in Hoorn houdt u mobiel, ook als uw auto in onderhoud is. Met een leenfiets of gratis haal- en brengservice binnen de regio.

A-Merk onderdelen

Is vervanging van onderdelen nodig dan gebruiken we alleen onderdelen van A-kwaliteit.

De zekerheid van onze service

Door een uitstekende storingsdiagnose en een juiste aanpak wordt er veel tijd en geld bespaard. Een wel zo prettig idee.